torsdag 19 april 2012

Drömmer...

Sitter just nu och drömmer om ett hus..
Vi vill ju så gärna köpa hus men hittar aldrig något som känns perfekt för oss.
Jag vet ju exakt hur jag vill ha det..

Nu har jag dock hittat två, men då måste vi tyvärr bygga de själv..
Men men, tiden får utvisa hur det blir för oss!..
Vi har ju inte jättebrått :)

En del av mig säger att jag bara vill ha 1-plans men en annan del av mig säger att jag vill ha 2-plans...
Ilands-problem..

Vad tycker ni?







2 kommentarer:

  1. Själva har vi fastnat för ett 1-planshus, Fiskarhedenvillans "Talgoxen". Den SKA vi bygga - inom några år, är det tänkt. Vi väntar bara på att tomterna blir till salu, men det är ca 12 tomter som måste säljas först, innan de som vi är intresserade av blir till salu (ska bli ett nytt område med 29 tomter, varav de första ligger precis invid en stor väg, och vi vill bo längre ner) Vi har även varit på visning av ett sådant hus och det "kändes så rätt" ... men, som sagt, det kommer att dröja - så jag drömmer vidare! :)
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera
  2. ja, vi har ju 2 ungdomar (+2 pojkvänner till dem) så vi tycker det passar bra med en "ungdomsavdelning" längst bort i huset, och då de flyttat kan vi nog hitta på lite annat med de rummen. Och tjejorn har, givetvis, kollat in klädkamrarna (som var större i verkligheten än vi trodde)
    Jag tror det finns ett till visningshus uppe i Borlänge (eller om det var Falun) och vi kommer åka och titta på det också, då det närmar sig. För det är svårt att se på de där ritningarna och man vill ju, som sagt, vara säker på att det bir rätt... :)

    SvaraRadera